Lokaties

Medemblik

Mijn yogalessen geef ik in de yogastudio in Medemblik op de woensdagavond. Dit is een prettige, ruime lokatie die gedeeld wordt door meerdere yogadocenten. Het is mogelijk elke dag een yogales te volgen, er worden diverse stijlen aangeboden. Ook kinderyoga, zwangerschapsyoga en er worden regelmatig workshops gegeven of activiteiten. De ruimte is ook te huur voor activiteiten die overeenkomen met de huidige activiteiten. De lokatie is te vinden achter de Aldi aan de Randweg in Medemblik. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

(Je kunt niet parkeren voor de overhead deur van de onderburen, aangezien de onderbuurman regelmatig komt laden en lossen en zijn wagen daar moet parkeren.)

Lokatie: Breek 12, Medemblik

Hoorn

Op de maandagavond geef ik Aerial Yin yoga bij studio YogaValley, Nieuwsteeg 44, Hoorn.

Aerial Yin yoga wordt gedaan in een doek die laag bij de grond hangt. Het voordeel hiervan is dat het doek ondersteunend werkt in elke houding. Yin yoga werkt vooral op de fascia en bindweefsel en niet zozeer op spierkracht. Door het gebruik van de doek, heb je geen spierkracht nodig hebt om in de houding te zijn, terwijl je werkt aan het verlengen en stretchen van het bindweefsel. Het is een fijne manier om te ervaren waar er spanning in je lichaam zit en bewuster te worden van je lijf en los te laten. Tevens werkt het doek als een massage voor je lichaam en activeert het diverse drukpunten.

(Vooral geschikt voor mensen met burn-outklachten, spanningshoofdpijn of lage rugklachten)