Geen categorie

Aerial Yin yoga workshop

Dag mooi mens!

We zijn weer een nieuw jaar ingegaan, het wordt het jaar van het Konijn volgens de Chinese jaartelling. Heb jij goede voornemens gemaakt? Of begin je elke dag weer opnieuw met je voornemens, zoals ik dat doe? Ik besef steeds vaker dat je een berg alleen kunt beklimmen door stap voor stap te nemen… en dat je onderweg mag genieten van het uitzicht! En dat je regelmatig een pauze moet nemen om alles in je op te nemen.
Die pauzes zijn o.a. voor mij de maandelijkse Aerial Yin yoga workshops.
Zondag 29 januari is de volgende, van 14-16 uur. Wil je daar weer bij zijn, geef me dan een seintje, dan zet ik je op de deelnemerslijst.

Ik kijk er weer naar uit, om samen te kunnen loslaten, een pauze te nemen van de snelle wereld om ons heen…. Tot gauw!