Workshops,  yoga

XL Sunday yoga

Wat heb je op je heupen?

In de heupen ligt het ontstaan van het leven, de oorsprong van onszelf. Het is ook de plek waar emoties in worden opgeslagen en vastgehouden. Anders gezegd; de heupen zijn het onbewuste geheugen van het lichaam. Doordat we zoveel zitten en te weinig bewegen, verliezen we het belang van beweeglijke heupen helaas meer en meer uit het oog. Heupopeners kunnen harmonie en openheid in je heupen en in je dagelijkse leven brengen, zowel fysiek als emotioneel.

Door yogabeoefening kom je tot een groter zelfbewustzijn. Daardoor kom je dichterbij jezelf en acceptatie van het persoonlijk verleden. En kan je in contact met de ander zijn zonder dat we onszelf pijn doen.

Ik nodig je uit om zondag 20 september mee te gaan onderzoeken; Wat heb je op je heupen?
In deze extra lange les beginnen we met een stevige opwarming van het lichaam om het eerste contact te maken. Dan is de adem actief geworden en gebruiken we de adem om te vloeien en stromen in verschillende houdingen om bewust naar het bekkengebied te gaan en de heupen te openen en emoties en spanningen die we niet meer nodig hebben, los te laten. We eindigen met een diepe ontspanning waarin je in contact bent met alles wat er is, stilte…..

We starten om 9:30 uur tot 11:30 uur.
Investering is 20 euro.

Lokatie: Yogastudio Breek, Medemblik

Stuur mij een mailtje om aan te melden.